Notify Message
Forums
Page 1
Search
#4978849 Sep 22, 2011 at 12:58 AM · Edited over 3 years ago
7 Posts
Faction Exam Questions and Answers for level 1 and 2 Monolith:

Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace

Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform

Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30

Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base

Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution

Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation

Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health

Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points

Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest

Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0


Faction Exam Questions and Answers for level 3 Monolith:

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - Question 8 - At what rank can faction members obtain the special vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag


All info has been obtained from my homies from Treason! Thanks Hellpanther, Naurian, and Yasnani!
-1
#4983543 Sep 22, 2011 at 10:49 PM
Provider
562 Posts
Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith:

Question 1 - Which is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes


Found on pwi wiki...credit to whoever lol
Junkie since 2011
+0
#10908345 Apr 09, 2015 at 02:35 AM
1 Post
Here are being answers for being level 5

Question 1 - Which of the following pairs are not lovers?
Answer - Borobudur Dungeon Lord, Queen Succubus.
Question 2 - The Corona polarized and divided himself into two separated parts, allowing two spirits to reside within his body. One half became the embodiment of Light and called itself the Violet Corona. What did the evil counterpart call himself?
Answer - Glory
Question 3 - Which of the following is not a Faction Establishment?
Answer - Pixu Palace
Question 4 - For the Alchemy Labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +30 Scroll?
Answer - 8 stars
Question 5 - In Perfect World, players not only dye fashion items into the color they like, but also decompose the items they don't like. What item can be gained after decomposing fashion items?
Answer - Random Pigment
Question 6 - Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer - PW. 1044
Question 7 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Material cannot be obtained by faction quests.
Question 8 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer - Tellus Wood
Question 9 - How far back in time is Old Heaven's Tear?
Answer - Ten thousand years
Question 10 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - The Base will be closed. Funds will be needed to open it again.
+1
Page 1